Confidentialitate

Potriveli.ro are o politica de confidentialitate clara si indreptata pentru a asigura o anonimitate deplina a tuturor vizitatorilor site-ului. Identitatea vizitatorilor va fi protejata cat se poate de bine, iar termenii acestei politici pot fi consultati in randurile de mai jos.

Este important sa cititi cu mare atentie aceste randuri deoarece se considera ca avem acceptul vostru total in momentul in care accesati alte pagini ale site-ului.

Site-ul nostru utilizeaza fisiere de tip cookie, ce sunt fisiere destinate studiului comportamentului vizitatorilor de pe site.

Acestea vor fi instalate in calculatoarele utilizatorilor si ne vor oferi informatii despre tara din care se face vizita, timpul total petrecut pe site-ul nostru, numarul de pagini vizitate, durata medie petrecuta pe fiecare pagina si rata de respingere, tipul de browser utilizat, etc.

Aceste date vor fi stocate in servere criptate si vor fi studiate de echipa noastra de dezvoltare, iar datele analizate ne vor ajuta sa ne imbunatatim in continuare calitatea serviciilor oferite si pentru diversificarea informatiilor de pe site.

Cookies-urile pot fi refuzate la instalare fie printr-un refuz direct, fie prin modificarea unor setari din browser inainte de vizitarea site-ului, dar atunci este posibil ca site-ul si informatiile sa nu mai fie afisate in mod corect.