Care sunt lucrurile de evitat in cazul in care abordam fete pe facebook

Care sunt lucrurile de evitat in cazul in care abordam fete pe facebook

Una dintre cele mai usoare modalitati de a cunoaste o fata este mediul virtual. Nu me refer la site-urile de intalniri matrimoniale deoarece un cont online ne cere destul de mult timp, ci la cea mai populara aplicatie ce a devenit parte integranta din viata noastra: facebook.

Avantajele utilizarii facebook pentru a cunoste fete sunt multiple. Este simplu si usor de utilizat (cine nu are un cont in ziua de astazi?), iar cu ajutorul acestuia avem un acces practic nelimitat la foarte multe persoane.

Facebook este varianta ideala pentru a aborda fete

In dorinta de a aborda cat mai multe fete pe facebook exista posibilitatea de a face mai multe greseli, iar impulsul de a impresiona cu orice pret o fata trebuie sa dispara cu desavarsire daca ne dorim o relatie adevarata.

In primul rand nu este necesar sa facem parada de limbile straine pe care le cunoastem si sa amestecam romana cu o limba straina si nici sa folosim prescurtari sau un limbaj de chat. Aceste lucruri au darul de a face frazele foarte greu de citit si nu vor face decat sa enerveze pe oricine le citeste.

Sunt de evitat si mesajele foarte lungi, pentru ca timpul tuturor este limitat si nu mai are nimeni chef si rabdare sa citeasca un „papirus”. Este important sa invatam sa ne structuram comunicarea si sa transmitem ganduri si sentimente in mesaje scurte si la obiect.

Ce greseli trebuie sa evitam pe facebook

Insistenta are si parti bune, dar in momentul in care suntem evitati de o fata sau ni se spune ca nu suntem doriti este mai bine sa renuntam. Insistenta poate enerva daca este folosita in mod agresiv, iar ca bonus ne putem trezi cu un „report” care sa ne blocheze contul de facebook pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp.

Intrebarile indecente sau cele care suna ciudat trebuie evitate cu desavarsire. Ce impresie ne-am face daca am primi intrebari de tipul ”daca ai fi fost o floare, ce culoare ti-ar fi placut sa fii?” Asemenea mesaje ar fi ciudate si denota lipsa de imaginatie, iar faptul ca fetele prefera un barbat cu un vocabular si o imaginatie bogata este un lucru binecunoscut.

Nu trebuie sa discutam nici despre starea noastra de sanatate. Faptul ca am urinat sange sau am vomitat toata noaptea in urma unei betii nu are darul sa incante pe nimeni.

Replicile de cartier sau cele ce suna ca niste clisee trebuie evitate din toate puterile. ”Spune-mi ce mananci de esti asa de frumoasa” suna urat si au darul sa irite.

Pozele pe  care le vom trimite trebuie sa fie decente si reprezentative. Una este sa trimitem o poza dintr-o excursie sau de la un restaurant si alta este sa trimitem o poza nud ce va avea un efect catastrofal. In plus, riscam sa ne alegem in cel mai bun caz cu o blocare daca nu schiar si cu un report.

Nici santajul emotional nu este o optiune, deoarece am fi perceputi ca niste caractere slabe ce dau bir cu fugitii la prima problema pe care o intampina.