Complimente – sa invatam cum sa le facem

Complimente – sa invatam cum sa le facem

Seductia este o arta ce trebuie invatata de catre un barbat inca din copilarie. In momentul in care ne dorim o relatie trebuie sa fim fermecatori si sa stim cum sa ajungem cat mai repede in inima unei femei, iar acest lucru incepe intotdeauna cu un flirt insotit de complimente.

Femeile sunt incantate sa fie complimentate deoarece se simt astfel apreciate si puse pe primul plan. Un barbat care stie cum sa faca complimente discrete va ajunge sa fie simpatizat mai repede de catre femei si va face primul pas catre o relatie de durata.

Complimentele trebuie sa fie bine alese

Complimentele nu trebuie sa fie folosite in exces deoarece vom obtine astfel efectul contrar Acestea vor fi facute intotdeauna cu atentie, deoarece nu trebuie sa sune ca un cliseu.

In primul rand pentru ca un compliment sa fie reusit va trebui sa fie sincer, deoarece un compliment fals este foarte usor de detectat de catre femei. Este necesar sa avem grija ca un compliment sa nu fie perceput ca o modalitate de a obtine ceva de la persoana respectiva, iar acesta trebuie sa fie facut cu autoritate pentru a nu lasa impresia ca femeia este privita ca o icoana si este asezata peste nivelul barbatului.

Complimentele trebuie sa apara natural in discutie si sa nu fie introduse fortat sau impotriva firului discutiei, iar in functie de mai multe criterii acestea pot fi de mai multe feluri.

Sa invatam sa facem cele mai nostime complimente

Complimentele neutre sunt folosite mai ales pentru a sublinia aspectul fizic al persoanei cu care discutam. Daca o fata arata bine putem sublinia acest lucru cu mult tact dar si cu mult umor, deoarece o femeie apreciaza  un barbat cu simtul umorului ce urmeaza sa le faca sa rada in majoritatea timpului.

Cred ca multi dintre voi atunci cand ati cerut telefonul unei fete v-ati lovit de replica „am deja un prieten”, dar nu multi ati stiut cum se treceti peste aceasta replica. Acest lucru poate fi facut de usor folosind replica „cum doar un prieten, la cat de bine arati?”

Replicile de acest tip sunt foarte utile si pentru a schimba cursul discutiei, transformand o discutie banala intr-un flirt si transmitand astfel adevaratele noastre intentii.

Complimentele apreciative sunt printre cele mai importante, deoarece arata aprecierea pe care o avem fata de o alta persoana. Astfel ne putem manifesta aprecierea fata de modul in care se imbraca persoana de langa noi, modul in care si-a aranjat parul sau si-a facut manichiura, ori fata de cultura generala pe care o are.

Un compliment ce apreciaza modul in care o femeie si-a asortat pantofii la rochia de seara este in general mult mai bine apreciat fata de un compliment ce vizeaza frumusetea fizica, deoarece astfel vom aprecia efortul si timpul pierdut de o femeie in fata oglinzii.

Complimentele cu inteles dublu  sunt acelea ce imbina o parte pozitiva cu una negativa. Astel, o replica de tip „iti vine vine rochia asta, dar daca ai fi avut pantofi cu toc inalt ai fi fost bestiala” ii transmite ca trebuie sa imbunatateasca ceva la tinuta pentru a fi mai sexi.