Cum sa comunici unei fete ca o iubesti

Cum sa comunici unei fete ca o iubesti

Comunicarea joaca un rol esential in viata. Indiferent ca vorbim despre serviciu sau comunicarea pe plan personal este important sa avem un limbaj bogat si sa ne facem usor de inteles, dar acest lucru nu mai este atat de usor pe cate pare in momentul in care trebuie sa ne exprimam sentimentele.

Faptul ca persoana dorita este o cunostinta mai veche sau mai noua nu are prea multa important,a mai ales in cazul in care avem o fire emotiva si suntem introvertiti, iar momentul exprimarii sentimentelor ne face sa ne punem intrebarea daca este bine sa le exprimam sau nu.

Comunicarea este un factor esential intr-o relatie

Exprimarea sentimentelor joaca un rol important intr-o relatie si trebuie sa avem intotdeauna curajul de a spune lucrurilor pe nume, dar nu trebuie sa folosim cliseele pe care le vedem prin filme sau pe care le auzim pe strada.

Sigur ca lucrurile s-au schimbat mult fata de vremurile bunicilor nostri, atunci cand femeile trebuiau curtate o perioada mai lunga de timp pana sa putem spune lucrurilor pe nume dar nu trebuie nici sa fortam lucrurile pentru ca este posibil sa obtinem un efect contrar.

Este suficient sa ne punem in pielea fetei indragite in momentul in care ii vom spune cuvintele magice „te iubesc”, iar noi nu avem prea multe in comun in afara faptului ca suntem colegi de servici sau impartim un cerc comun de prieteni. Cum vom reactiona in acel moment? Ce vom gandi despre cel e langa noi?

Sentimentele trebuie impartasite cu foarte multa grija, iar o abordare in gluma pare cale acea mai sigura spre sufletul unei fete.

„ Imi place ca ai esti haioasa si deschisa” este o fraza ce ii poate atrage atentia unei fete ca nutrim unele sentimente si va deschide calea unei bune comunicari.

Iubirea este un sentiment complex si greu de exprimat

„Imi placi” sunt cuvinte neutre dar si incarcate de semnificatii. Acestea sunt in general percepute de catre femei ca un flirt nevinovat ce ne poate deschide calea catre lucruri mai profunde si poate fi interpretat si ca un compliment, pe care intodeauna fetele il vor aprecia intr-un mod deosebit.

Nu este indicat sa lasam impresia unui prieten foarte apropiat, deoarece in acest caz vom nu vom mai putea fi perceputi ca un viitor iubit, asadar este timpul sa lasam timiditatea la o parte si sa fim mai indrazneti in a flirta cu fata care ne place.

Desigur ca dragostea este un sentiment nobil si este destul de greu de exprimat in cuvinte, dar trebuie sa gasim modul in care sa atragem atentia persoanei iubite, iar cel mai usor pas este sa flirtam cu aceasta.

Un flirt nevinovat poate muta presiunea de pe umerii nostri pe cei ai fetei si la un moment dat aceasta va trebui sa ne raspunda intr-un fel sau altul. Chiar daca vom primi un raspuns negativ este bine, deoarece asteptarea prelungita nu va face decat sa ne piarda timpul.

Discutiile trebuie purtate intotdeauna pe diverse teme, deoarece discutiile purtate pe aceeasi tema nu va face decat sa ne plictiseasca partenera si sa o indeparteze de noi.