Fete singure. Care sunt cele mai bune?

Fete singure. Care sunt cele mai bune?

Nu cred ca exista barbati care nu si-au pus niciodata aceasta intrebare. Cu cat vom intalni mai multe fete singure, cu atat tipologia acestora va fi mai mare iar alegerea pe care trebuie sa o facem va fi mai dificila.

In cazul in care suntem in cautarea fetelor singure si ne dorim o relatie indelungata este bine sa stim de ce gen de femei trebuie sa ne ferim.

Unul dintre cele mai toxice tipuri de fete singure sunt acelea care fac in permanenta pe sefii si ii trateaza pe cei din jur ca pe niste subalterni. Acestea au tendinta de a actiona si a lua decizii singure (inclusiv in problemele de cuplu) iar parerea noastra va fi de cele mai multe ori decorativa.

Care sunt tipurile de fete singure de evitat

Lucrurile sunt cu atat mai grave cu cate acestea vor incerca sa ne schimbe conceptiile si ne vor forta practic sa imbratisam punctele ei de vedere, lucru ce va genera cu siguranta certuri si rupturi in cuplu.

Relatia cu o fata singura ce are deja conturat in minte portretul barbatului ideal este la fel de nociva. Aceasta va face tot posibilul sa incerce sa ne slefuiasca caracterul si calitatile pentru a ne apropia de barbatul visurilor, iar acest lucru poate merge pana la a ne forta sa facem lucruri cu care nu suntem de acord.

Femeile foarte frumoase sunt obisnuite sa fie mereu in centrul atentiei si au o tendinta exagerata pentru flirt, iar aceste lucru pot starni gelozia partenerilor.

Femeile credincioase sunt de evitat datorita faptului ca au conceptii destul de rigide si nu sunt deloc dechise in fata noului. In plus, nu cred ca avem ce discuta cu o femeie care nu ne raspunde decat folosind citate din biblie sau din scripturi.

Femeile geloase sunt insa o adevarata catastrofa intr-o relatie. Acestea vor vedea in permanenta in comportamentul nostru adevarate flirturi, iar reprosurile repetate si banuielile nefondate vor eroda rapid relatie de cuplu.

Relatia cu o femeie casatorita este foarte buna pentru o aventura, insa nu pentru o relatie de lunga durata. Va trebui in primul rand sa ne gadim foarte atent daca aceasta nu ne va insela la randul nostru, tinand cont de experienta neplacuta pe care a oferit-o primului sot.

Indiferent insa de tipologia fetelor singure cu care vom avea o relatie trebuie sa tinem cont ca aspectul si tinuta noastra vor face diferenta intre succes si esec.

Astfel, va trebui sa fim atenti la igiena corporala si la felul cum ne imbracam si ne manifestam. Nu este necesar sa fim imbracati cu haine „ultima fita” ci trebuie ca acestea sa fie asortate si curate, iar marimea va fi cea potrivita.

In plus, atitudinea spune foarte multe despre personalitatea noastra. Timiditatea si obraznicia trebuie sa dispara din comportament dar nu va trebui nici sa lasam impresia unui om disperat, pentru ca disperarea are un rol distructiv in toate relatiile.

Vocabularul si cunostiintele generale ale unui barbat este necesar sa fie foarte vaste, deoarece femeile vor aprecia intotdeauna un barbat vorbaret ce isi va sustine cu vehementa parerile proprii.