Unde sa cunoastem femei singure

Unde sa cunoastem femei singure

In momentul in care suntem in cautarea unei relatii ne vom da seama ca nu stim care sunt cele mai potrivite locuri pentru a gasi femei singure.

Ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile cand eram in scoala sau in liceu si asteptam cu nerabdare taberele, deoarece acolo puteam cunoaste usor foarte multe fete pe care urma sa le abordam seara in discoteca, dar odata cu trecerea timpului constatam ca suntem atat de ocupati si de adanciti in probleme vietii cotidiene incat nu mai avem un cerc de prieteni unde sa cunoastem femei singure.

Femeile singure sunt destul de greu de gasit

Desi am fi tentati sa crede ca lumea este plina de locuri unde se pot gasi femei singure, nu „tot ce zboara se mananca” iar aceste locuri sunt de fapt destul de putine.

Multi ma vor contrazice in acest moment si imi vor spune ca marile orase sunt pline de cluburi, dar din punctul meu de vedere cluburile nu sunt locuri unde putem cunoaste femei singure cu usurinta, deoarece o fata aflata intr-un club este de obicei asaltata de propuneri si este obisnuita sa i se dea atentie.

Acest tip de femei singure isi vor face selectia dintr-un numar mare de barbati, iar primul criteriu utilizat pentru aceasta selectie este in grosimea portofelului.

Unul dintre locurile unde putem cunoaste femei singure este pe strada. Aici barbatii sunt in elementul lor si isi pot face alegerea in functie de preferinte, iar daca suntem in cautarea unei relatii putem aborda un numar impresionat de femei.

Cele mai bune locuri unde sa cunoastem femei singure

Transportul in comun este un loc in care se pot gasi multe femei singure, iar faptul ca acestea sunt oarecum blocate langa noi (deoarece metroul sau autobuzul este in miscare iar femeile nu pot „scapa” de noi ca pe strada) este un mare avantaj pentru barbati.

Aici este locul unde putem folosi privirile si limbajul corpului iar aceste semne vor fi observate cu siguranta de femeile singure, deoarece studiul calatorilor ce calatoresc impreuna cu noi este un obicei preferat al tuturor celor ce folosesc transportul in comun.

Librariile si bibliotecile sunt locurile unde se pot intalni femei singure si se poate lega cu usurinta o discutie. In plus, femeile apreciaza intotdeauna barbatii cu un vocabular bogat si o cultura generala vasta, iar linistea din biblioteca ne va permite sa purtam o discutie linistita si relaxata.

Restaurantele si pub-urile sunt locurile unde ne putem intalni cu foarte multe femei singure, iar faptul ca muzica este data incet (spre deosebire de cluburi, unde volumul acesteia nu ne permite a purtam o conversatie decenta) ne ofera posibilitatea unei discutii linistite.

In ultimul timp am observat ca si magazinele (in special mall-urile) sunt locuri ideale unde putem intalni femei singure, dar trebuie sa ne facem alegerile cu mare grija, deoarece femeile din mall-uri au in general un nivel cultural destul de scazut si sunt foarte materialiste.

Avantajul este oferit de faptul ca varieatatea  femeilor intalnite este atat de mare, incat cu siguranta vom avea de unde sa ne alegem femeia dorita.