Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a site-ului potriveli.ro este elaborata de specialisti de renume si este destinata unei vizite cat mai placute si mai lungi a utilizatorilor.

Este important sa o studiati cu atentie, deoarece consideram ca avem acceptul vostru atunci cand accesati o alta pagina sau sectiune a site-ului. Daca politica noastra de termeni si conditii nu va este pe plac sunteti somati sa parasiti imediat site-ul

Este strict interzisa folosirea informatiilor in scop comercial indiferent de modul si de mediul in care se realizeaza aceasta. Informatiile de site nu pot fi modificate, copiate, reformulate sau trunchiate si nici publicate pe un alt site sau catalog printat decat in conditiile in care sunteti in posesia unui acord al echipei noastre manageriale.

Toate informatiile sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru niciun caz particular. Daca doriti sa le folositi pentru un caz personal va rugam sa va adresati mai intai unor specialisti in domeniu.

Site-ul nostru si redactorii nu isi asuma responsabilitatea asupra informatiilor de pe site sau a corectitudinii acestora si nu pot fi trasi la rapundere niciodata si in nicio imprejurare pentru daunele ce isi pot face aparitia ca urmare a folosirii informatiilor de pe site.

Potriveli.ro poate schimba oricand continutul site-ului fara nicio informare prealabila a cititorilor.